Кошница
Няма добавени продукти.
Navigation

Филтер по:

Изчисти
Абонамент

Био козметика за коса

Независимо дали търсите природната сила за своята коса или се доверявате на традиционната козметика, то добре е да опитате от био продуктите за коса. Богат набор от средства дават възможност на градските динамично живеещи дами да върнат живота в своите коси. Както кожата се нуждае от детоксикация и грижа, така и скалпа на главата и косъма от връхчетата до корените. Ето, защо учени създадоха новите формули, които успешно да се справят с всеки тип коса. Съставките на био козметиката за коса са изцяло естествени и съдържат мощни формули, борещи се с различни кожни проблеми.
За постигане на чиста, сияйна и здрава коса сега е момента да се доверите и самите вие на съвременните и изпитани био продукти за коса. На база етерични масла, фитоекстракти, плодови киселини, морски екстракти, био козметиката за коса дарява онова, от което се нуждаете. Потопете се в света на грижа за косата с най-иновативни, безвредни и качествени продукти. Дарете си цялостна грижа за косата, кожата на скалпа и всеки косъм, защото го заслужавате. При нас може да откриете не само продукти на световно-известни марки, но и гарантирано качество, безупречни цени и достоен ефект.
Био козметика за коса предлага продукти, терапии, маски, балсами шампоани, които показват своето благоприятно въздействие и са се превърнали в символ на женската суета, чистота и прогрес в областта на козметичните технологии.
Това, което гарантирано получавате само след няколко пъти употребя на био гамата от продукт и козметика за коса е:
Персонализирана терапия, спрямо вашия тип коса. Изключителни техники и бързо действие над всяка част от косъма. Фитоароматни комплекси. Видими и трайни резултати. Специална грижа за всеки тип коса и всяка възраст. Невероятни моменти и свят от богати аромати, нежност и спокойствие. Уникалните съчетания на био козметика за коса са представени в бога гама от продукти, сред които могат да се избират, както единични, така и комплекти. Всички те работят в правилната насока и грижа за косата.

View as