Кошница
Няма добавени продукти.
Navigation

Филтер по:

Изчисти
Min: 3 лв. Max: 9 лв.
лв.3 лв.9
Абонамент

Козметика за ръце и крака

Лято, слънце, време за море. С настъпване на така дългоочакваният сезон е време да помислим за грижа по цялото тяло. Козметиката за ръце и крака е идеалният начин да бъдем красиви. Предлагаме ви голямо многообразие от свежи варианти, с които да обновите, енергизирате, почистите и подхраните кожата в тези зони. За неустоима мекота винаги подхранвайте кожата на стъпалата и дланите. Задължително условие е да нанасяте подхранваща козметика за ръце и крака след душ. Колкото по-дълго сте прекарали под душа, особено ако е бил горещ, толкова по-дехидратирана е кожата на тялото. Използвайте измиващи продукти с комплекс и серамиди. Те спомагат за намаляване загубата на влага.
С годините кожата забавя процесът на възобновяване и регенерация на кожата. В зоните като ръце и крака, това е най-необратимо. Тогава тялото губи своят свеж вид и посивява. Не се отчайвайте именно тогава. Доверете се на плодови киселини, добавени в различни козметични продукти. Те спомагат за отстраняване на мъртвите клетки от най-горния пласт на кожата и правят тялото по-фино, с избистрен тен и преливаща гладкост в мекота на дланите и стъпалата. Козметика за ръце и крака спомага за отстраняване на мъртвите клетки от най-горния слой на кожата. Това я прави по-фина и с избистрен тен. 
Оставете кожата да диша. Около 20% от жените си лягат, без да са се погрижили за кожата на ръцете и стъпалата. Тя ежедневно е изложена на най-силна дехидратация в резултат често измиване с химични препрати, външни влияния като вятър, слънце, прах, затваряне в обувки и т.н. От знаения е козметичните продукти за ръце и крака е да не съдържат прекалено много мазнини. Така бързо могат да се абсорбират в кожата на ръцете и краката и да позволят на всяка пора да диша свободно. Козметика за ръце и крака е подходяща и със своите маски. Такива най-бързо допринасят за възстановяване на добрия вид за рекордно кратко време, премахват мръсотията, мазнините и токсините. Ексфолиращи кремове, почистващи и пилинг маски, подхранващи кремове, душ-гелове и много други са на разположение за всяко време. Те се борят успешно с неудобствата на стъпала и длани и връщат мекотата и нежността при докосване.

View as