Кошница
Няма добавени продукти.
Navigation

Филтер по:

Изчисти
Min: 4 лв. Max: 10 лв.
лв.4 лв.10
Абонамент

Маски за лице

Искате да бъдете млади, енергични и да изглеждате добре. Освен да се избавите от излишните килограми сега може да използвате съвременна козметика и маски за лице. Днешните продукти за цялостна грижа за кожата са заимствали съставките си от продукти за хранене, богати са на полезни компоненти, които подобряват общото състояние на кожата на лицето.
През последните години учените изолираха много ценни и полезни съставки, заимствани от храни, които се боят с процеси като стареене, пигментация, акне, вредни ултравиолетови лъчи и други. Маските за лице се нанасят лесно на кожата, осигуряват достатъчно влага , поддържат правилната работа на клетките и възобновяването им. Сред продуктите и предложенията ни от маски за лице може да откриете голямо многообразие от ексфолианти, пилинг маски, подхранващи маски, хидратиращи маски, почистващи маски.
Повечето маски за лице съдържат характерните за кремовете антиоксиданти. Те подпомагат нормалното протичане на функциите и повлияват производството на колагена в клетките. Забравете за това да прекарвате време и да пръскате маса пари в местния спа център. Тайната на красивата кожа е толкова близо, колкото вашият дом. Поглезете се с лесни решения и готови маски за лице, които са създадени в лаборатории, тествани и доказали името си на световния пазар за козметика. Грижата за всяка част от тялото не е приумица на модата, а необходимост. Замърсената околна среда, некачествената храна, вредните ултравиолетови лъчи и динамичният начин на живот ни принуждават да изострим вниманието и да заложим на качество с моментен ефект. С маски за лице може да постигнете това, което на нашите баби се е струвало кокекетничество и глезотия. В идеалния случай мое да имате маска за лице за всеки ден и повод, според това, от каква грижа има нужда кожата ви.
При нас може да откриете всичко, от което се нуждае вашата кожа и да подобрите общото състояние на тена си. Ние можем да предложим иновативни и високо качествени продукти от всеки тип и за всяка част от вашето тяло, а вашият избор е от съществено значение за по-дълготрайно съхраняване на кожата млада и красива.

View as