Кошница
Няма добавени продукти.
Navigation

Филтер по:

Изчисти
Min: 3 лв. Max: 54 лв.
лв.3 лв.54
Абонамент

Почистваща козметика за тяло

С годините кожата ни се променя и колкото да не го желаем преминава във все по-трудни етапи. Започва стареенето. Медицина и козметика сключват договор, за да се борят заедно с необратимите процеси. Едно малко доказателство за това е съвременната козметика за почистване на тяло.
С правилно подбраната почистваща козметика за тяло може да съхраните младежкия вид за по-дълго. Сред продуктите ни може да откриете маски за лице, почистващи лосиони, тоници, млека, душ-гелове, пяна за вана, скраб за тяло и още много. Маската не е технически ежедневна "Автомивка" за тялото. Тя всъщност представлява дълбоко почистване на лицето и гърба. В състава на всеки един почистващ продукт има богато съдържание на естествен съставки от цял свят, чието действие и ефект над кожата на тялото са доказвани многократно.
Всеки един компонент от почистващата козметика за тяло, достига дълбоко в себе си, за да допринесе отварянето и почистването на порите. Всеки един дава, възхитително усещане за гъделичкане и сензация за качество. Ако търсите продукт, с който да ексфолирате несъвършена или да подобрите общото състояние на сухата кожа, с новите почистващи продукти за тяло може да успокоите зачервявания и да оставите съвършено гладко усещане по тялото. Нашите изобретатели създадоха интензивни, но не груби или абразивни продукти за вашата кожата. Препоръчваме ви да използвате маска за почистване на тяло един път седмично, за да поддържа кожата в добро състояние. Наред с това включете в ежедневните грижи и останалите почистващи козметични продукти. Не е необходимо да се съхранява в хладилник домашно приготвени маски и продукти за тялото. Сега може да имате иновативна козметика на разположение по всяко време.
Изключително ефективната комбинация от щателно почистване и масла ще се окажат нетрайни продукти. Продуктите, които може да откриете при нас са подходящ за повече типове кожа. С тяхно съдействие може да разчитате на дълбоко почистване на порите в дълбочина, нежно докосване и аромотерапия, в същото време. Погрижете се за кожата на тялото си сега, като оставите усещане за спокойно, мека и хидратирано

View as