Кошница
Няма добавени продукти.
Navigation

Филтер по:

Изчисти
Min: 9 лв. Max: 18 лв.
лв.9 лв.18
Абонамент

Шампоани за коса

Пресни плодови сокове, морска сол, справедливо съчетавани с мед и дори бананите са само някои от съставките, които ще намерите в нашите течни шампоани. Всички те са формулирани от билкови експерти за грижа за косата. Всеки един ден ние създаваме грижа за вашата коса, претворена под формата на шампоани за коса. Тя е направена със собствен смесица от щателно подбрани съставки, за да се очисти, озаряващо и да защити всяко направление, така че всеки ден е велик ден за косата.
Създавайки романтичния женствен облик на жената всяко нещо започва с добре подбраната и оформена прическа. За такава от значение е качеството на шампоан за коса. Забравете за сложните прически и гладките сресвания на косъмче до косъмче. Само с избора на точния за вашата коса шампоан може да имате лесна за разресване, нежна, гладка, вълнообразна, красива и здрава коса. Дори в моментите, когато на мода са леко разрошените коси, небрежните къдрици и лекото тупиране има подходящи шампоани за коса, създадени по специални формули. На леката коса може да придадете малко обем отново и само с помощта на шампоана за коса. Съществуват модели, които създават нужната ефирност и лекота. В несложните варианти на прически, както и за по-екстравагантните модели прически, косата се нуждае на първо време от качествено и в основи измиване. Такова се постига само с добре избрания шампоан.
Дори при употребата на фиби, шноли за коса и диадеми, за които се приема, че на чистата коса трудно се задържат, нещата сега се променят с качествено избраната козметика по грижа за косата. Съществуват известни промени в тенденциите на цвета на косата. Дори косата да е боядисвана, има нови формули шампоани, които защитават цвета, без да отиват излишно от самия косъм. Така трайността му се съхранява максимално и за периода посочен върху опаковката на боята за коса.
На мода са естествените цветове за коса. Такива се доближават до естествената природа и създават младежки вид. Това няма да е трудно да бъдат съхранени за по-дълго и да подсилят добрия вид на косата. С две думи тенденцията за изящна коса сочи – здрава, блестяща и добре подхранена, а това започва с избора на шампоан за коса.

 

View as