Кошница
Няма добавени продукти.
Navigation

Филтер по:

Изчисти
Min: 7 лв. Max: 26 лв.
лв.7 лв.26
Абонамент

Козметика за изтощена коса

Избера най-подходящата козметика за вашата изтощена коса. Загубата на коса е прогресивен процес, който има нужда от продължително наблюдение. С качествени продукти и професионална намеса на специалист може да се избавите от редица по-сериозни проблеми в бъдеще като загуба на коса и окапване на косата на места. Шампоани за изтощена и суха коса с хидролизиран кератин комплекс се подновява на структурата на косата и укрепват цялостната грижа. Специалната комбинация от 3D формула и молекули прониква в увредените зони на повърхността на косата, чрез попълване и подновяване. Освен това, шампоана не оставя тежко чувство за вашата коса и е особено нежен към кожата на главата.
С продукти и козметика за изтощена коса, колкото и силна и здрава да е къдравата коса се открояват на фона на всичко останало.
Стилизантите помагат за добре оформената прическа, но вредят на структурата на косъма. Новата линия и новата грижа за косата са били създадени специално за градската жена. Ние знаем, че интензивна градска среда може да повлияе отрицателно над здравето на косата - стрес и прибързано ежедневие, замърсяването на въздуха, качеството на водата, оформяне на косата с един удар могат да нанесат пагубни щети върху косата. Лечението може да се окаже неефективно дори с използване на химични агенти. Затова козметиката за изтощена коса създаде козметика, която не само ще защитава косата, но и ще позволи да запазите своята красота и жизненост за по-дълго. Това връща самочувствието, увереността и блясъка за всяка дама. В момента стилисти и козметици предлага на своите клиенти козметика с двойна грижа за косата. Фини линии, които се различават не само по състав, но в ефект.
Молекулата комбинацията на 3D формула, създава експертна оценка. Тя е разработена целенасочено да се намери и да проникне в повредените части на повърхността на косата, попълва и подновява всеки косъм, като по този начин ви дава блестяща и копринено гладка коса, независимо от вашия тип коса - нормална, суха и увредена или боядисана коса. Благодарение на интелигентните молекули ще може да видите положителния резултат още след първото използване.
Козметика за изтощена грижа косата ще бъде особено подходяща за зеленият лайфстайл ентусиастите и всеки, който намира естествения състав на козметиката за важен. Тези продукти са пълни с природни масла, които се грижат за естествената красота на вашата коса. Цялата ефективност на продуктите от естествена грижа за косата е най-добре и може да се изчисли в дългосрочен план.  Цялата линия грижа за косата има единни, изискания за аромат, който предизвиква асоциации с професионална козметика за коса. Уникалният аромат първоначално разполага с нотки на плодове, които комбинира с нежно флорални и мускусни нотки.

View as