Кошница
Няма добавени продукти.
Navigation

Филтер по:

Изчисти
Min: 3 лв. Max: 85 лв.
лв.3 лв.85
Абонамент

Козметика за коса

Проучванията показват, че както гримът, така и прическата могат силно да повлияят над първоначалните впечатления. Ето, защо грижата за косата е изключително важна, а козметиката за коса предлага многообразие за различните типове, форми и цвят. Това дали избирате козметика за измиване на коса или козметика за стилизиране на прическа оказва роля над цялостната визия и имидж. Спретнатата прическа вдъхва увереност и сила. Тя кара жените да изглеждат по-зрели и вдъхновяващи. Относно косата, дамите могат да изберат и по-обикновена прическа, която идеално да разкрива чертите на лицето. Правилно подбраните шампоани, балсами и маски за коса могат да са от решаваща роля за дълготрайно добрият завършек на фризурата.
Елегантно прегледната коса е изказ на сдържаност и изтънчена визия. Тя е плод на внимателно подбраната козметика за коса, която прави елегантно пригладен вида.
Женските коси с къдрици могат да падат свободно и меко като кадифе, когато на лице е специалната козметика от серуми. Козметика за коса предлага невероятно изобилие. Тя може да е приятелска и отзивчива, да засилва детското излъчване и да е така изразителна. Всичко това може да създаде облика на откритата личност. С предложенията на продукти за коса може да заздравите скалпа и да допълните здравата и красива коса. Много от козметичните средства за коса включват съставка от цинк. Такава играе важна роля за еластичността, здравината и блясъка на косата. Тази съставка е открита от древни времена и още митичната Клеопатра се е къпела в мляко с него. Цинкът дава на кожата анти батериална защита, здраве и красота.
Козметиката за коса е свързана не само с поддържане добрия вид на косата, но и с борбата с различни негативни ефекти. Сред тях са чупеща се коса, суха кожа върху скалпа на главата, коса без блясък. Новите формули, по които се създават съвременните козметични продукти доставят всичко необходимо. Хидратацията, борбата с пърхота, анти възпалителните формули, успокояващите съставки срещу сърбеж, са гарант за великолепна коса. Сред многообразието ни от продукти и козметика за коса може да откриете над 9 типа, които отговарят на нуждите на всеки за грижа по косъма. С прецизно подбраната козметика, косата ви ще се чувства чиста, жизнена и пърхаща от лекота!