Кошница
Няма добавени продукти.
Navigation

Филтер по:

Изчисти
Min: 3 лв. Max: 64 лв.
лв.3 лв.64
Абонамент

Козметика за лице

Лицевият грим, декоративната и бяла козметика за лице са продукти, които се използват за боядисване и подчертаване контурите на лицето. Те могат пряко да добавят или променят цвета. Идеята на всеки от тях е да се нанася върху основа, която служи и да направи цвета по мек, а изражението по-гладко.
Съществува и природна козметика за лице, чиито продукти са предназначени да прикрият несъвършенствата на кожата на лицето. Те обикновено допринасят цвета на кожата или създават други ефекти като отразяване на светлината, матиране естествения гланц на кожата. Такива могат да се прилагат с помощта на четка, кърпа или спрей и обикновено се използва във връзка с основи. Козметичните продукти съдържат съставки, които се прилагат на цветовете, когато това е необходимо и контролират по специален начин. Съвременната козметика за лице има изключителен набор от съставки, които са безопасни и подходящи за всеки тип кожа и нужди.
Течната козметика и цветове продукти, които се прилагат цвят, текстура, блясък за устните с помощта на четка или друг апликатор са напълно безопасни и подходящи за всяка различна цел. В допълнение, козметиката за лице често се оценява според конкретния потенциал и не може да предизвика дразнене на кожата или алергични реакции.
Козметични продукти за лице от типа на кремове, лосиони или прахове, използвани като база за грим на лицето, могат да се нанасят и за боядисване с цел прикриване на дефекти. Това прави чудесно впечатление за здраве и младост. Такива се оценяват с техния потенциал и напълно изключват възможността за дразнене на кожата или алергични реакции.
Маски под формата на прахове са продукти, които са предназначени да променят външния вид на кожата на лицето. Те обикновено работят по освежаване цвета на кожата или чрез други ефекти, като например промяна на отразяваната светлина, туширане гланца на кожата и други. Козметиката за лице предлага и подходящи продукти, които акцентират и подчертават скулите или прикриват несъвършенства на кожата.Всички споменати и още много съвременни козметични средства може да откриете на нашите страници за козметика за лице.

View as

ДНЕВЕН КРЕМ С ШИПКА

Серия грижи за лице с Шипка Против първи бръчки (30+г.)
38,00 лв.