Кошница
Няма добавени продукти.
Navigation

Филтер по:

Изчисти
Min: 3 лв. Max: 6 лв.
лв.3 лв.6
Абонамент

Козметика за лице за нормална кожа

Искате да имате сияещо лице, фина кожа без бръчки и всичко това да е без много грижа. Със съвременната козметика за лице за нормална кожа може да получите много повече. Избирайки правилния козметичен продукт обаче трябва да сте уверени дали действително знаете каква е вашата кожа. Тя може да се дели на 4 главни типа, всеки от които да има свои подтип. За да изберете точната козметика за вашата кожа научете повече за нея.
Според много козметици и дерматолози в началото кожата винаги е нормална. В дадени етапи от възрастта тя преминава към мазна, чувствителна или комбинирана кожа. Откритие истинската кожа, чрез подобаващ тест. Ако вече знаете какъв тип е вашата кожа, то проверете, както се предлага за нея на пазара за козметика. Специално разработените формули мога да се преборят с всеки един козметичен проблем. Така, например ако кожата лъщи, ако е мазна, туширана, дехидратирана, изпълнена с акне и т.н. има специална козметика за нормална кожа и за всеки от другите видове.
В случай, че чувствате грапавина по кожата, опънатост, то решението е избор на крем, който да утолява жаждата на клетките. Всичко това може да страда от двата проблема в различните зони. На пазара за козметика за лице се предлагат и много продукти за смесен тип. Според специалистите дерматолози всеки тип кожа предлага съществена информация, която може да е добра предпоставка за най-точния избор на продукт. Така например: Чувствителна кожа означава, че тя е склонна да реагира отрицателно на много продукти, дори на тези, които съответстват на типа й.
Устойчивата кожа означава, че козметичните продукти за нея трябва да са според подходящата терапия, която ще се прилага.
Едва, когато има яснота около типа кожа и съответната козметика може да се помисли и за декоративната козметика. Такава ще направи финалната фаза около сияйния вид. Съвет в избора на козметика за нормална кожа – специалистите смятат, че всеки един продукт трябва да покаже положителен резултат в рамките на и до 3 месеца. Ако такъв видимо липсва, то значи кожата се нуждае от друг козметичен продукт. Най-краткия срок, за който може да се говори в положителни резултати е от 6 седмици.

View as