Кошница
Няма добавени продукти.
Navigation

Филтер по:

Изчисти
Min: 9 лв. Max: 85 лв.
лв.9 лв.85
Абонамент

Козметика за обем на коса

Искате неустоимо мека, винаги добре изглеждаща, гладка и сияйна коса. Сега е момента да постигнете това така мечтано ваше желание. С правилно подбраната коса за обем на коса може да получите мигновен ефект, трайно действие и безупречен стайлинг. Коафьорите казват, че една от важните тайни за красива коса и обем на прическата се крие в цвета. Реално не става дума за увеличаване обема на косата по изкуствен начин, а по-скоро за оптична измама. Косите боядисани в един цвят изглеждат по-сплескани, в случай, че имат няколко по-светли кичура. Тогава и косата създава обем само под въздействието на светлината. Съществуват много лесни трикове и хитрини, с които може да пожънете веднага положителен ефект. Дори да не разполагате под ръка с точния стилизант, лак за коса, маска за коса или шампоан за коса, за едното екстремно оформяне на прическата може да се възползвате и от недотам известните хитрости.
В случай, че влагата ви е сплескала косата, не губете време с изсушаване с четка и сешоар. Предпочитайте гела. Съществуват съвсем леки форми и фризури, гелове, с които може да обработите косата. Когато косата изсъхне прекарайте пръсти през нея, за да придобие идеална форма. Може да използвате и гелове с мокър ефект. Вместо да използвате шампоан две в едно,, които допълнително утежняват косата, може да заложите на предпочитана домашна формула от шампоан, маска за коса и балсам. Така чудесният ефект ще е гарантиран. В случай, че косата ви се струва безформена, сега е момента да й принадете вид, чрез бретон. За целта определете дължината, намокрете косата в тази част, в която смятате да режете и започнете подстригването. Режете под събрания център на носа и кичура, който след като се среше, образува красива извивка към слепоочията.
За още по-добър ефект в козметика за обем на косата използвайте трик за „светкавична фризура“. За да бухне косата между измиванията най-добре е да се снабдите със сух шампоан. Разделете косата, напръскайте в основата корените и в продължение на 4 минути разресвайте косата в различни странични посоки. Ако не се получи веднага ефект на обем, оставете капка гел за коса. Възможно ли е да нямате време да се направите красива. Заповядайте в нашият неизчерпаем магазин за козметика за коса и сбъднете една женска мечта.

View as