Кошница
Няма добавени продукти.
Navigation

Филтер по:

Изчисти
Min: 9 лв. Max: 11 лв.
лв.9 лв.11
Абонамент

Оцветяваща козметика за коса

Дали крайният резултат оправдава първоначалните желания. Този въпрос изниква в съзнанието на всяка дама решила да изпробва нов цвят в косата. С помощта на оцветяваща козметика за коса сега може да имате повече от красота. С нея получавате здраве във всеки косъм, блясък и копринена мекота.
От продуктите на оцветяваща козметика за коса дори фризьорите очакват да имат възможност за създаване на цялостно качествено наслагване на всеки един цвят. Изсветляване на косата, изрусяване, оцветяване на кичури, нюансите на косите, контрастът, слънчевите отблясъци са лесни за постигане с помощта на съвременните продукти от оцветяваща козметика за коса.
Много пъти коафьори и козметици използват едни и същи продукти за постигане на различни резултати. Постижимостта им често зависи от различно време, което се залага на престояването им. Когато говорим за обезцветяване на косата, с цел оцветяване в друг нов нюанс с оцветяваща козметика за коса, изискванията са няколко. Такива се свеждат до бързина на приготвяне, козметичен ефект върху косата, силно изсветляване, лесен за работа, бързо действие, аромат и най-вече контрол над продукта. За да се задоволят всички тези изисквания индустрията за грижа по косата създава цялостна система за изсветляване, оцветяване и обезцветяване на косата.
Системата на оцветяваща козметика за коса включва висококачествени продукти, разработени под формулата безопасност. Грижата за косата и цвета на боята е заложен във всеки един артикул. Тя е представена в множество без амонячни кремове, гелове и бои с леки формули, чиято задача е да щадят кожата на скалпа. Всеки един продукт от оцветяваща козметика за коса има активна емулсия, действа така, че да съхрани плътността и да става стабилен за дълготраен ефект. По този начин се постига контрол над работата на пигментите и трайно оцветяване дори на побелелите коси от корените до върха.
Всички универсални, подхранващи техники от оцветяваща козметика за коса са като универсални. Повлияват множество тонове за косата, имат силно и бързо действие и не засъхват в процес на работа. Продуктите не съдържат амоняк, имат стабилна формула и трислоен аромат. Подходящи са за различните типове коси и пресъздават най-новите модни акценти за удължаване цвета на косата. Тази уникална комбинация от естествени съставки, удължава живота и жизнеността на всеки цвят от оцветяваща козметика за коса. Той съдържа осигуряващи основната защити, срещу свободните радикали и вредните UVA / UVB лъчи.

View as